Vodafone

vodafone_logoVodafone is een provider die zich als merk in Nederland sterk profileert en aansprekend wil zijn. Niet alleen mobiel, maar ook op andere vlakken op het gebied van internet, televisie en telefonie. Voor wat betreft het mobiele aanbod is er sprake van de mogelijkheid om voor een telefoon met abonnement te kiezen, voor een prepaid oplossing te gaan of om een sim only abonnement af te sluiten. Daarnaast biedt deze provider het voordeel van extra’s die gewoon een part of the deal vormen en er dus altijd bij horen. Bij extra’s kun je denken aan een extra goede service, maar ook aan extra deals of aan een app die de gelegenheid biedt om je gebruik bij te houden.

BEKIJKEN

Abonnement met toestel
Je kunt als je een abonnement met toestel wilt bij Vodafone eerst het gewenste toestel selecteren. Dat kan bijvoorbeeld de iPhone 7 32GB in de kleur zwart zijn. Alle kosten worden dan overzichtelijk getoond. Zo zie je wat de eenmalige kosten zijn van het toestel, maar ook de kosten per maand en de totale kosten van het toestel voor de gehele abonnementsduur. De losse toestelprijs wordt er eveneens bij vermeld. Verder zie je wat de inhoud van de bundel is en de totale prijs per maand die er dan in rekening wordt gebracht. Op deze manier worden de kosten heel inzichtelijk gemaakt en kun je ook gemakkelijk een vergelijking maken met een ander toestel, bijvoorbeeld met de iPhone 7 128GB.

Sim only abonnement
Een sim only abonnement van Vodafone is een perfecte keuze als je geen nieuw toestel wenst, maar wel een nieuw abonnement wilt. Er worden verschillende soorten sim only opties aangeboden, zoals de sim only smart. Deze optie biedt 150 belminuten en onbeperkt sms-en. Daarnaast wordt bij Smart M een databundel van 1,5 GB geboden. Zo heeft elk sim only abonnement weer een andere inhoud, zoals sim only red of sim only black. Mocht je na een tijdje dan toch besluiten om een nieuwe smartphone aan te schaffen, dan biedt Vodafone een prima optie in de vorm van Vodafone Next. Na twee maanden sim only is het namelijk mogelijk om naar een abonnement met toestel over te stappen. Daarbij kan het oude nummer behouden blijven, maar je kunt indien gewenst ook voor een nieuw nummer kiezen.

4G netwerk
Er kan van het 4G mobiele netwerk gebruik worden gemaakt. Met dit netwerk kun je supersnel internetten. Er kunnen dan ook hogere snelheden worden behaald in vergelijking met het mobiele 3G netwerk. Het mobiele 4G netwerk is bijvoorbeeld ideaal om series te kijken met de hoogste kwaliteit. Verder kun je onder meer beeldbellen. Overigens is 4G+ al een uitbreiding op het 4G netwerk en is dit in 55 Nederlandse steden beschikbaar. Het netwerk biedt de mogelijkheid om tot 225 Mbps te halen. Dat is zo snel dat het te vergelijken is met de snelheid van internet via de kabel. Heb je een bestelling gedaan voor bijvoorbeeld een abonnement met toestel dan is deze bestelling te volgen tot het moment van ontvangst.