Typhone

typhone-logoTyphone bestaat al jarenlang en is sinds het jaar 2000 dan ook al een bekende partner in de telecomwereld. De uitstraling van het bedrijf is modern, trendy en hip tegelijk. In het kantoor valt bijvoorbeeld direct de graffitimuur op en daarnaast is er een en al bedrijvigheid met marketeers, callcenter medewerkers en backofficemedewerkers. Er zijn door het bedrijf al honderdduizenden telefoons uitgeleverd en de afgesloten abonnementen zijn nog amper meer te tellen. Typhone is gelet op de positie in de telecomwereld, kennis en ervaring een betrouwbare partner op het gebied van het kopen van losse toestellen of het in combinatie afsluiten van een abonnement.

BEKIJKEN

Voordelen
Er zijn een aantal voordelen die geboden worden op het moment dat je gebruikmaakt van de mogelijkheden die Typhone te bieden heeft. Zo kun je altijd gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om je nummer te behouden. Dat is voor de meeste consumenten die al jaren hetzelfde nummer hebben natuurlijk van essentieel belang. Bovendien blijft op deze manier de bereikbaarheid voor alle familie, vrienden en kennissen optimaal.

Verder is er het voordeel dat het bedrijf niet aan een enkel merk of netwerk is verbonden. Doordat er in dat opzicht natuurlijk sprake is van een grote onafhankelijkheid is er bovendien de mogelijkheid om onafhankelijk advies te verstrekken. Er kan dan ook gebruik worden gemaakt van het advies dat gegeven wordt op basis van de specifieke wensen waarbij de beste oplossing geboden wordt.

Het advies kan zowel per telefoon worden verkregen als per mail. Er kan overigens ook van de handige adviestool gebruik worden gemaakt om tot de beste keuze te kunnen komen. In de adviestool kunnen verschillende gegevens worden ingevuld en op basis van deze informatie wordt een passend advies verstrekt in de vorm van de beste aanbiedingen die op je situatie aansluiten.

Snelle levering
Er zijn nog veel meer voordelen te benoemen als je gebruikmaakt van de mogelijkheid om een smartphone los te kopen of een smartphone, zoals een iPhone 7 of ander model in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Een ander voordeel is namelijk de snelle levering waar je op kunt rekenen bij Typhone. Dit bedrijf weet natuurlijk dat je zo snel mogelijk het nieuwe toestel in het bezit wil krijgen. Er is dan ook sprake van een eigen logistieke afdeling en van een ruime voorraad om zo snel mogelijk aan de vraag te voldoen. Indien er sprake is van een toestel dat bijvoorbeeld vanwege de populariteit niet voorradig is, dan kan er een beroep worden gedaan op het internationale netwerk om alsnog voor een snelle levering te zorgen.

Als je een smartphone koopt bij Typhone dan wordt altijd de garantie van een zichttermijn van veertien dagen geboden. Het is dan ook mogelijk om het ongebruikte toestel dat is ontvangen binnen veertien dagen weer terug te zenden in de originele verpakking en met alle toebehoren. Zelfs een nieuw abonnement kan geannuleerd worden, maar dan wel onder de voorwaarde dat er niet met de simkaart is gebeld en dat het oude nummer nog is overgezet is.