Tele2

image002Tele2 is al meer dan twintig jaar geleden gestart met een speciale missie, namelijk het aanbrengen van verandering in de monopolieposities. Dat is niet zonder succes geweest, want de markt werd opengebroken. De focus is op de consument gericht en dat merk je aan meerdere aspecten. Bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe een abonnement wordt samengesteld. Tele2 is nog altijd aan het strijden om verbeteringen aan te brengen in de telecomwereld. Het moet namelijk allemaal nog gemakkelijker, beter en bovendien voordeliger kunnen. Datgene aanbieden wat de klant nodig heeft, maar dan vooral voor minder geld. Op deze wijze wordt de missie voortgezet met als doel om in Nederland de beste telecomaanbieder te worden.

BEKIJKEN

Abonnement met telefoon
Er worden meerdere mobiele opties aangeboden door Tele2 en het aanbod van een abonnement afsluiten in combinatie met de aanschaf van een telefoon is daar één van. Er worden van verschillende merken telefoons met abonnement aangeboden. Daar ontbreken de smartphones van Apple uiteraard niet in, zodat je altijd voor het nieuwste toestel bij dit telecombedrijf terecht kunt. Je kunt de iPhone 7 of iPhone 7 Plus in combinatie met een abonnement nemen, waarbij er tussen alle versies keuze wordt geboden.

De vanaf prijs per maand is overigens laag. Het is dan ook heel voordelig om bij deze provider voor een abonnement in combinatie met een toestel te kiezen. Een voordeel is dat je het aanbod natuurlijk per merk te zien kunt krijgen en daarbij ook nog een voorkeur voor een kleur kunt aangeven. Mocht je een vraag hebben op het moment dat je de mogelijkheden bekijkt, dan is het handig om te weten dat je in de chat een vraag kunt stellen.

Sim only
De keuze voor sim only wordt doorgaans gemaakt als je al een toestel in het bezit hebt en op zoek bent naar een nieuwe provider. Tele2 is voor wat betreft de sim only abonnementen een uitstekende keuze. Het is bovendien ideaal om voor sim only te kiezen omdat er geen lange contractduur aan is verbonden. Zo is het mogelijk om de 4G sim only per maand op te zeggen. Dit abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar. Om te laten zien hoeveel voordelen er geboden worden met deze optie worden de voordelen van Tele2 op een rijtje gezet en worden daarnaast dezelfde opties bij andere providers vergeleken. Overigens is het mogelijk om je mobiel te verlengen met een nieuwe smartphone. Dat is ook nog een uitstekende optie die deze provider te bieden heeft.

Klantenservice
De klantenservice biedt uitkomst als je er niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld ten aanzien van je mobiele abonnement of mobiel internet, maar ook met betrekking tot je bestelling en de levering van het toestel. Er is een aparte sectie met veelgestelde vragen beschikbaar waar je kunt kijken of je vraag ertussen staat. Het antwoord kan dan direct uitkomst bieden. Er is bovendien een virtuele assistent aanwezig die je verder op weg kan helpen. Daarnaast is er een speciaal Tele2forum beschikbaar waar je terecht kunt.