Simyo

simyobeSimyo is een uitstekende mobiele provider in Nederland en dat komt onder meer doordat je als klant hier de touwtjes inde handen hebt. Het bedrijf is een onderdeel van KPN en er wordt dan ook gebruik gemaakt van het grootste en meest betrouwbare van het land. Er wordt dan ook topkwaliteit geleverd voor een voordelige prijs. Vrijwel alles kan online via de website geregeld worden bij deze betrouwbare partij, maar er kunnen zich situaties voordoen waar je niet uitkomt. Mocht er een vraag zijn dan kan deze via Twitter of op het speciale forum worden gesteld. Er komt dan binnen één werkdag een antwoord op de vraag. Bij deze mobiele provider wordt de keuze geboden tussen sim only, prepaid of een losse telefoon.

BEKIJKEN

Telefoonshop
In de telefoonshop van Simyo is het mogelijk om een toestel uit te zoeken die aansluit bij je wensen. Er worden elke maand weer een aantal toptelefoons gepresenteerd, waarbij de keuze wordt geboden uit een voordelig, compleet of uitgebreid toestel. Iedereen heeft de mogelijkheid om een bestelling in de telefoonshop te plaatsen. Er worden om de zes tot acht weken nieuwe toestellen aangeboden. Wie een telefoon of smartphone bestelt en dat doet op een werkdag voor 17.00 uur kan de volgende dag de bestelling al in ontvangst nemen. Er wordt altijd een verzendbevestiging verzonden en als die is ontvangen kan de bestelling worden gevolgd. De verzending is overigens gratis en als je al klant bent dan ontvang je een korting van 10 procent.

Sim only
Bij de keuze voor sim only kan er gerekend worden op een combinatie van slim en voordelig bellen, internetten en sms-en. Er wordt gebruik gemaakt van het betrouwbare netwerk van KPN en iedere maand heeft de klant de gelegenheid het abonnement aan te passen. Alles kan online via Mijn Simyo worden geregeld. Het abonnement kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo kan er een abonnement op maat worden samengesteld. Er zijn verschillende bundels om uit te kiezen en ook kan er een keuze worden gemaakt tussen de contractduur.

Zo kan er gekozen worden voor een sim only abonnement met een contractduur van een jaar of voor een abonnement dat per maand opzegbaar is. Voor wat betreft de keuze voor de bundel is er een onderscheid tussen het bellen en sms-en en het gebruik van mobiel internet. De meest gekozen bundel is 300 min bellen en sms en voor wat betreft het mobiel internet is 1000 mb het meest populair. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan is er een kieswijzer beschikbaar. Overigens kan zoals gezegd de bundel iedere maand worden aangepast op het verbruik. Overigens is het extra voordelig om een grote bundel af te sluiten. Verder kan voor optionele extra’s gekozen worden, zoals 4G en is het mogelijk je huidige nummer te behouden.

Prepaid
Als mobiele provider biedt Simyo ook de mogelijkheid om te bellen, sms-en en te internetten voor een overzichtelijk tarief. Er wordt altijd inzicht in het verbruik geboden en er is geen starttarief van toepassing.