Simpel

simpel-logoSimpel is al sinds 2007 actief in de telecomwereld en biedt voordelige sim only abonnementen aan op een heldere en duidelijke manier. Bij dit bedrijf hoef je dan ook geen gedoe te verwachten en zijn de ingewikkelde zaken voor iedereen op een gemakkelijke manier toegankelijk. Duidelijke communicatie is zeker een prioriteit. Consumenten kunnen bij dit bedrijf rekenen op het controle houden over de uitgaven die met het gebruik van de smartphone gepaard gaan. Er is namelijk sprake van een functie die Plafond is genoemd en waarmee een maximale controle over de uitgaven wordt geboden. Iedereen kan voordelig een sim only abonnement afsluiten. Er wordt geen kredietcheck uitgevoerd om na te gaan of je wel of niet een abonnement kunt afsluiten. Tegenwoordig zijn er al honderdduizenden consumenten die een abonnement bij Simpel hebben afgesloten.

BEKIJKEN

Kwaliteit en service

Je kunt bij Simpel altijd rekenen op de beste kwaliteit en service, waarbij zoals gezegd een duidelijke communicatie hoog in het vaandel staat. Klanten staan bij dit bedrijf altijd centraal en bovendien is de service echt gericht op de klant. Dat kun je niet alleen zien aan het Plafond om de maximale controle over de kosten te hebben. Ook de Mix & Match optie is speciaal voor de consument ontwikkeld om zo nooit meer te kopen dan nodig is. Zoals al even gezegd, is er geen kredietcheck die een belemmering kan vormen en wordt bovendien de mogelijkheid geboden om gratis te bellen.

Sim only abonnement
Sim only van Simpel biedt ideale mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van je smartphone. Je kunt je huidige nummer altijd meenemen en zelfs als je op dit moment nog gebruikmaakt van de mogelijkheid om prepaid te bellen. Er wordt dan een nieuwe simkaart verstrekt, waaraan het bestaande nummer gekoppeld kan worden. Als de simkaart op de overeengekomen dag wordt omgewisseld, is er altijd sprake van bereikbaarheid op het bestaande nummer.

Nog een voordeel bij een sim only abonnement van Simpel is dat er supersnel mobiel internet wordt geboden. Er is een standaard downloadsnelheid van toepassing tot 14Mbps via het 3G netwerk. Deze snelheid is meer dan voldoende om te surfen, maar bijvoorbeeld ook om muziek te luisteren of filmpjes te bekijken. Bij Simpel wordt er geen kredietcheck uitgevoerd omdat het vertrouwen bestaat dat de rekening gewoon wordt voldaan. De abonnementskosten dienen één maand vooruit betaald te worden en alles is binnen vijf minuten geregeld.

Nog meer voordelen
Er zijn nog meer voordelen verbonden aan deze betrouwbare partner. Zo is de simkaart die geleverd wordt bijvoorbeeld voor alle toestellen geschikt. Bovendien kun je op een snelle levering rekenen, want de verzending vindt standaard plaats binnen twee werkdagen. Als er met de telefoon gesprekken worden gevoerd dan worden deze bovendien per seconde afgerond. Dat zijn zomaar nog een aantal voordelen van een lijst die nog langer is. Zo zijn de sim only abonnementen de goedkoopste van Nederland en kan het abonnement maandelijks altijd gratis aangepast worden. Het goedkoopste sim only abonnement kan al voor een bedrag vanaf 3 euro per maand worden afgesloten.