Stijlvolle iPhone in conceptvideo

by Robbert on 11/12/2015

Vanaf de maand september na de lancering van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus is er al weer van alles gaande rondom de komst van de nieuwste smartphone die pas in september van volgend jaar wordt verwacht. Er zijn veel ontwikkelaars die hun eigen fantasie erop loslaten en ontwikkelaars die vermoedens hebben, waar Apple nu weer mee zal komen. Het leuke daarvan is dat fans van deze toestellen daarin worden meegenomen, want natuurlijk brengen de ontwikkelaars de eigen ideeën ook in concrete vorm naar buiten. Zo is er ook een concept gemaakt van de iPhone 7 die in een video te zien is en van de hand komt van Jermaine Smit.

iphone7-conceptvideo

 

Conceptvideo
In de video wordt getoond hoe het nieuwe toestel dat volgend jaar wordt verwacht er volgens de bedenker van het concept uit zal komen te zien. Als er naar het concept wordt gekeken, dan wordt al snel duidelijk het scherm een groter deel bedekt aan de voorzijde van de telefoon. Aan de achterzijde is er sprake van een afwerking in glans en de plastic strips met betrekking tot het radiosignaal dat via de antenne ontvangen wordt, zijn weggenomen. Het concept ziet er fantastisch uit en toont wel wat overeenkomst met de voorloper in de versie van model nummer 5.

De conceptvideo laat ook nog een aantal specificaties zien die besproken worden, maar het is nog maar de vraag of er wat dat betreft niet te veel fantasie op is losgelaten. Zo is het de algemene verwachting dat Apple geen USB-C poort zal toepassen, maar de Lightning-corrector behoudt. In de video is er ook nog aandacht voor een 16 megapixel camera die van optische beeldstabilisatie gebruikmaakt.

Verder wordt nog even ingegaan op de mogelijkheid om het toestel zonder kabel op te laden. Gelet op de ontwikkeling van de smartphones van Apple in het verleden wordt de kans klein geacht dat de resolutie weer wordt verhoogd, want dat is onlangs nog gebeurd. Aan draadloos opladen wordt overigens niet als een feature gezien die de hoogste prioriteit heeft binnen Apple.

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus worden naar verwachting in september 2016 gepresenteerd aan het grote publiek dat dan in grote getale de presentatie zal volgen. Er wordt verwacht dat het eerstgenoemde model een 4,7 inchscherm krijgt en het tweede model een 5,5 inchscherm. Daar komt nog bij een 2GB werkgeheugen, iOS 10 en een A10-soc van Apple. Het zal pas in het derde kwartaal van 2016 echt duidelijk worden wie van alle ontwikkelaars het dichts bij de waarheid heeft gezeten met de ontwikkeling van het concept van de nieuwe iPhone 7.

Previous post:

Next post: