Overuren voor fabriek in verband met iPhone 7

by Robbert on 06/07/2015

Er worden volgens de geruchten over de iPhone 7 al overuren gedraaid in de fabriek van Apple volgens persbureau Bloomberg. Er wordt hard gewerkt in verband met een vroegtijdige productie, maar echte details over de smartphone zijn niet bekend. Wel wordt vermoedt dat het toestel wordt uitgevoerd met een Force Touch display. Bij het geven van een hard tikje op het scherm wordt dan een andere functie bediend dan bij een klein tikje.

foxconn apple

Het display is al bekend van de Apple Watch en de techniek is ook al toegepast kin de nieuwe MacBook. Het is principe een beeldscherm dat ervaart hoe hard erop wordt gedrukt. Op basis van de kracht van de tik komen vervolgens de opties naar voren. Overigens is er al eerder een gerucht geweest dat Apple de techniek gaat toepassen op de iPhone. Dit gerucht werd naar buiten gebracht door een analist van KGI Securities, Ming-Chi Kuo. Deze analist heeft voor wat betreft geruchten over Apple een uitstekende reputatie opgebouwd en vermoedt dat de nieuwe iPhone met een Force-Touch display wordt uitgerust.

Bloomberg heeft ook laten weten dat de nieuwe iPhone 7 in verschillende formaten beschikbaar komt, namelijk met een 4,7 inch scherm en met een 5.5 inch scherm. De formaten kennen dan ook geen wijzigingen ten opzicht van de laatste voorganger. De camera zou van een update worden voorzien met 12 megapixels sensor en dat zijn nu nog 8 megapixels. Volgens Bloomberg komt de iPhone7 in september 2015 op de markt.

Next post: