Nieuwe kleur verkrijbaar: Piano black

by Robbert on 07/09/2016

Apple lanceert op 7 september tijdens de presentatie de nieuwe iPhone 7 en daar is weer wat nieuws over naar buiten gekomen. De nieuwe smartphone wordt namelijk ook in een nieuwe kleur beschikbaar gesteld. Er komen twee zwarte versies op de markt volgens analist Ming-Chi Kuo die meerdere eigenschappen van het nieuwe toestel op een rijtje heeft gezet. Ming-Chi Kuo is analist bij KGI Securities en komt doorgaans met betrouwbare informatie als het gaat om geruchten over de nieuwe toestellen van Apple. Dat er twee zwarte versies op de markt komen, mag dan een gerucht zijn dat als betrouwbaar kan worden aangemerkt.

Piano black

Als je denkt aan een zwart glimmende piano dan kun je ongeveer voorstellen wat de kleur piano black is. Dat wordt volgens de analist een van de twee nieuwe zwarte versies van de iPhone 7 die in de maand september op de markt komt. De meeste kleuren blijven gelijk, maar in plaats van space grey wordt de ene zwarte versie nu dark black en de andere zwarte versie piano black. De laatstgenoemde kleur wordt uitgevoerd met een glimmende laag en de analist verwacht dat de vraag naar deze versie het grootst zal worden. Als dat inderdaad het geval is, dan is de verwachting ook meteen dat er al snel een tekort zal ontstaan en er langer gewacht moet worden op de levering van het toestel.

piano black

Overige eigenschappen

De analist heeft nog een aantal eigenschappen op een rijtje gezet die volgens hem betrekking hebben op de iPhone 7. Zo is er op basis van de informatie van de analist nu ook bekend dat de dubbele cameralens uit een groothoekcamera zal bestaan en uit een telelens. De dubbele camera heeft 12 megapixels. De camera zal nog beter kunnen inzoomen en bovendien worden foto´s die in het donker of bij schemer worden genomen fraaier. De flitser van de camera is met vier led-lampjes uitgerust, waarbij er twee voor zachter licht en twee voor warm licht beschikbaar zijn.

Dan is er ook nog nieuws te melden ten aanzien van de speaker. Deze doet dienst als volwaardig speaker met stereogeluid als er voor de landschapsmodus gekozen wordt. De iPhone 7 wordt met 2GB aan werkgeheugen geleverd en voor de iPhone 7 Plus geld dat er sprake is van een werkgeheugen van 3GB. Ook is het zo dat er sprake is van een toestel met een IPX7 waterdichte beoordeling, waarover de Apple Watch bijvoorbeeld eveneens beschikt. Het is al langer een gerucht dat de koptelefoonaansluiting zal verdwijnen, maar bij de levering van het toestel wordt wel een Lightning-adapter bijgesloten. Dat biedt de mogelijkheid om nog steeds de eigen koptelefoon erop aan te sluiten. Het instapmodel van de iPhone 7 is de versie met 32GB. Het 16GB toestel komt daarmee te vervallen. De overige versies bestaan uit een 128GB toestel en 256GB toestel. Het is een aardige lijst met eigenschappen die de analist heeft samengesteld en het is nog even afwachten in hoeverre de analist de specificaties van de iPhone 7 goed heeft ingeschat.

Previous post:

Next post: