Nieuwe iPhone met adapter voor koptelefoon

by Robbert on 07/09/2016

Er is de afgelopen periode en daarvoor veel te doen geweest over de nieuwe iPhone 7 die al dan niet geleverd zou worden met een lightning-poort, waarbij de 3,5 mm jack voor het gebruik van koptelefoons zou worden afgeschaft. Het laatste nieuws laat nu zien dat de nieuwe smartphone van Apple met een adapter geleverd wordt, zodat een standaard koptelefoontje als nog aangesloten kan worden op de smartphone. Deze informatie is afgeleid uit een aantal foto’s die zijn verschenen over de specificaties van het toestel en vermeld is door het Chinese Weibo.

Lightning-poort

Het gerucht van de afschaffing van 3,5 mm jack doet al lange tijd de ronde en dat daarvoor in de plaats ene lightning-poort zou komen. Als dat het geval is, dan heeft dat gevolgen voor alle gebruikers van de iPhone die de oortjes dan niet meer kunnen gebruiken. Het gerucht dat er nu een adapter met de iPhone 7 wordt meegeleverd, is in dat opzicht dan ook als goed nieuws te bestempelen. Het is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen of de afbeelding op basis waarvan de specificaties herleid zijn, ook de waarheid betreft. Er is altijd manipulatie mogelijk, maar als de afbeelding wel lijkt te kloppen dan kunnen consumenten erop rekenen dat er accessoires bijgeleverd worden bij het kopen van de iPhone 7.

Headphone-Adapter

Accessoires

De iPhone 7 Plus zou met verschillende accessoires worden geleverd als de geruchten kloppen. Zo krijgt de consument bij de aankoop van deze Apple smartphone in een grote versie onder meer een setje met earpods met lightning-aansluiting. Daarnaast zou er tevens een speciale lightning naar koptelefoon adapter worden meegeleverd. Dit product maakt het mogelijk om een oude koptelefoon die over een 3,5 mm aansluiting beschikken te gebruiken. Overigens is de afbeelding waar de specificaties van zijn afgeleid, bestemd voor markt in China, want het zou gaan om de Plus versie die in Hong Kong op de markt wordt gebracht. Per land zal er echter niet veel verschil zijn. Het is in elk geval voor consumenten die de nieuwe iPhone 7 willen aanschaffen en over een koptelefoon beschikken niet naast de aankoop van het toestel een accessoire moeten aanschaffen om van de koptelefoon gebruik te maken. Het is namelijk algemeen bekend dat de accessoires van Apple voor smartphones en andere artikelen niet het meest goedkoop zijn.

256GB

Naast het nieuws dat er wellicht een speciale adapter voor koptelefoons wordt meegeleverd, is er nog meer nieuws te vermelden over de nieuwe iPhone 7 die op 7 september aan de wereld gepresenteerd zal worden. Zo wordt verwacht dat het nieuwe model in een versie met 256GB wordt geleverd, maar ook dat er sprake zou zijn van een grotere opslagcapaciteit. Op 7 september zal alles duidelijk worden rondom de iPhone 7 en worden alle specificaties de nu nog als gerucht de ronde doen wellicht bewaarheid. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de geruchten helemaal niet blijken te kloppen en dat Apple nog met een verrassing komt rondom het nieuwe toestel.

Previous post:

Next post: