Nieuwe iPhone 7 in S versie in 2017 verwacht

by Robbert on 17/03/2017

Er zijn nieuwe geruchten die de ronde doen over de opvolger van de iPhone 7 die vorig jaar in september door Apple op de markt is gebracht. De geruchten hebben betrekking op de komst van een iPhone 7S met grote verwachtingen. Zo zou het een smartphone worden met het grootste scherm tot nu toe en wordt eveneens verwacht dat er een nieuwe frontcamera komt. Als de frontcamera eruit komt te zien, zoals de geruchten doen vermoeden dan wordt de mogelijkheid geboden om 3D selfies te maken. Het zijn dan ook nogal spectaculaire verwachtingen, maar het is nog te bezien of het ook waarheid wordt.

Release in september

Als het zo is dat er een vervolg uitkomt van de smartphone die afgelopen jaar is gelanceerd dan wordt deze zoals gebruikelijk in de maand september gelanceerd. Eerder volgt dan uiteraard nog een presentatie, waarbij het design en alle specificaties van het nieuwe toestel uitgebreid aan de orde komen. Er zijn in ieder geval analisten die pretenderen dat de nieuwe iPhone 7 met het grootste scherm wordt uitgebracht dat Apple tot nu heeft ontwikkeld. Naast de verwachte optie dat er 3D selfies gemaakt kunnen worden, is ook de verwachting dat er een nieuw type spel van toepassing zal zijn. Er is verder nog een ander gerucht en dat is dat de mogelijkheid wellicht bestaat dat de nieuwe smartphone draadloos kan worden opgeladen. Het draadloze opladen is overigens onder voorbehoud en wellicht alleen ten aanzien van de duurste modellen.

Uitkijken naar het nieuwe toestel

Alle liefhebbers kijken uiteraard al verwachtingsvol uit naar de komst van het nieuwe toestel van Apple. Overigens is het zo dat helemaal nog niet met zekerheid gezegd kan worden dat er sprake is van een S versie. Er wordt namelijk eveneens in de wandelgangen gesproken over de komst van een iPhone 8. Voor wat betreft de specificaties en vernieuwingen die worden doorgevoerd, maakt het uiteraard wat minder uit welke naam het toestel krijgt. Hoewel bij een opvolgend nummer er nog weer meer belangstelling is van de liefhebbers.

Uit een andere analyse is overigens weer gebleken dat het maar zo kan zijn dat de specificaties, zoals hierboven genoemd pas een jaar later van toepassing zullen zijn. Dat betekent dat de opvolger van de iPhone 7 nog niet het grootste scherm krijgt en dat er ook nog geen 3D selfies gemaakt kunnen worden. Het draadloos opladen wordt als deze analyse klopt dan ook een jaar uitgesteld. Het blijven dan ook allemaal maar geruchten die al dan niet door andere analisten bekrachtigd of juist ontkracht worden. Het is in elk geval zo dat de huidige bezitters van een iPhone 7 daar nog lang tijd mee vooruit kunnen. Bovendien kunnen consumenten die op dit moment aan een nieuwe mobiel toe zijn het toestel aanschaffen dat vorig jaar door Apple is uitgebracht. Daarvan is namelijk in elk geval al wel zeker welke specificaties van toepassing zijn. Hierover is bovendien al uitgebreide informatie beschikbaar en er kan een keuze uit meerdere modellen worden gemaakt.

Previous post:

Next post: