iPhone SE nu reserveren en vanaf 5 april in de winkel

by Robbert on 06/04/2016

Het is mogelijk om vanaf nu de iPhone SE te reserveren middels een pre-order in Nederland. De nieuwste smartphone van Apple zal vanaf 5 april verkrijgbaar zijn de fysieke winkels van Apple. Wie op de komst van de iPad Pro 9.7 aan het wachten is, kan al een dag eerder naar een Apple Store in Nederland gaan, want de nieuwe iPad kan namelijk al verkregen worden vanaf 4 april. Er werd vorige week al in meerdere webwinkels de gelegenheid geboden om een nieuwe iPhone SE te reserveren en vanaf 29 maart kan dat in heel Nederland. Bestellen kan onder meer via de Apple Store, maar het is ook mogelijk om van een van de andere verkoopkanalen gebruik te maken.

16GB of 64GB
Bij het reserveren of bestellen van de nieuwste smartphone van Apple kan er een keuze gemaakt worden tussen een toestel met 16GB opslagcapaciteit of een versie met 64GB opslagcapaciteit. De prijs die voor de smartphone met de laagste opslagcapaciteit betaald moet worden, komt uit op een bedrag van 489 euro. De andere versie met 64GB zal 100 euro duurder uitvallen en daar moet dan ook een prijs van 589 euro voor worden betaald. Er zijn meerdere aanbieders die nu de gelegenheid bieden om een iPhone SE te reserveren, zodat het voor degene die het meest voordelig uit willen zijn, handig is om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. De prijzen van abonnementen kunnen uiteraard variëren, zodat aangeraden wordt om daarop te letten.

iPhone-SE kopen

3,4 miljoen reserveringen in China
Het nieuwe toestel lijkt ook in China populair te zijn, want daar zijn al 3,4 miljoen reserveringen geweest voor de iPhone SE. De basis voor een groot succes lijkt in China nu gelegd te zijn, want het is een uitstekend begin als er al 3,4 miljoen reserveringen zijn. Daar komen alle losse verkopen uiteraard nog bij. Overigens is een reservering in China niet te vergelijken met een pre-order, want dat is daar namelijk niet mogelijk. Bij een pre-order wordt het toestel direct afgerekend en dat is bij een reservering niet het geval.

Het is dan ook zo dat de 3,4 miljoen reservering in China een prima indicatie geven voor de verkoop van de nieuwe iPhone van Apple, maar er is nog geen zekerheid geboden dat alle reserveringen ook daadwerkelijk tot een verkoop zullen leiden. Overigens wordt er voor het toestel in China meer betaald dan bijvoorbeeld in Amerika. Voor het toestel met 16GB wordt namelijk omgerekend van Yen naar Amerikaanse dollar een prijs van 506 dollar berekend. In Amerika werd het toestel voor een prijs van 399 dollar aangeboden tijdens de keynote. Wie geen interesse heeft in de iPhone SE, maar van plan is om de iPad Pro 9.7 aan te schaffen, geldt dat hiervoor al een bestelling gedaan kan worden.

Er kan een pre-order gedaan worden voor de iPhone SE, maar er kan natuurlijk ook worden afgewacht tot het toestel daadwerkelijk in de winkel ligt op 5 april. Zo kan iedereen ook snel over de nieuwe smartphone beschikken.

iphone-se

Previous post:

Next post: