Hoesje verklapt tweede speaker

by Robbert on 29/03/2016

Er zijn al veel ontwerpen en concepten van de vermoedelijke iPhone 7 voorbij gekomen, maar hoe het toestel er daadwerkelijk uit zal gaan zien, is nog even afwachten. Er is echter wel wat ander nieuws te melden en dat nieuws heeft betrekking op het ontwerp van een hoesje voor de nieuwe smartphone van Apple. Dat hoesje laat namelijk zien dat er ruimte wordt geboden voor een tweede speaker en bovendien blijkt uit het doorzichtige hoesje dat er geen ingang meer aanwezig is voor een hoofdtelefoonaansluiting.

Twee speakers
De afbeelding van het hoesje laat zien dat eerdere geruchten eveneens waarheid kunnen zijn, maar het is uiteraard de vraag of de telefoonhoes ook op de nieuwe iPhone 7 perfect aansluit. Fabrikanten die hoesjes voor smartphones produceren kunnen ook designs ontwerpen op basis van geruchten en in dit geval laat de onderkant van het telefoonhoesje een interessant detail zien. Er is namelijk geen ingang voor een hoofdtelefoonaansluiting te zien, maar wel een gleufje voor een tweede speaker. De uitsparingen zijn aan beide zijden van de Lightning-aansluiting dan ook gelijk.

iPhone-7-Case

De aansluiting voor de koptelefoon lijkt helemaal te ontbreken en dat sluit wel goed aan op de eerdere geruchten die in het nieuws voorbij zijn gekomen. Het ontwerp van de iPhone 7 lijkt niet veel gewijzigd te worden ten aanzien van het design van het laatste toestel van Apple als er naar het hoesje wordt gekeken. Dat zou kunnen betekenen dat de nieuwe smartphone straks ook ronde vormen krijgt. Een ander detail is dat de powerbutton nog altijd aan de rechterzijde te vinden is en de volumeknoppen zich aan de linkerzijde bevinden. Eerder werd nog geschreven over de mogelijkheid van de toevoeging van twee stereospeakers. Verder werd gedacht aan een smallere Lightning-poort, maar dat is niet af te leiden uit de afbeelding die van het hoesje is gemaakt. Evenmin kan het formaat goed worden vastgesteld aan de hand van de getoonde foto.

Previous post:

Next post: