Grote vraag naar iPhone 8 verwacht

by Robbert on 13/09/2017

Er wordt een grote vraag naar de iPhone 8 verwacht. De nieuwe smartphone van Apple is nog niet uitgebracht, maar de verwachtingen zijn groot. Dat de vraag groot zal worden en zich waarschijnlijk opstapelt, heeft niet alleen maar een positieve kant voor het bedrijf. Het is namelijk zo dat er geprobeerd is om de Apple Touch ID in het toestel te verwerken, maar volgens de geruchten is dat niet helemaal gelukt. Deze informatie is afkomstig van de The Wall Street Journal en brengt met zich dat er waarschijnlijk een latere productie van de nieuwe smartphone op gang komt. Het nieuwe toestel wordt op 12 september gepresenteerd en dan worden ook alle functies duidelijk, waarbij de vingerafdrukscanner niet onder het scherm verschijnt.

 

Moeizame productie Oled-schermen

Naast dat het niet gelukt is om een vingerafdrukscanner onder het scherm te plaatsen, is er nog een probleem geconstateerd. Het is namelijk zo dat er zich moeilijkheden voordoen met betrekking tot de toepassing van de Oled-schermen bij de nieuwe smartphones van Apple. De combinatie van deze problemen en het ontbreken van de vingerafdrukscanner kunnen ervoor zorgen dat het nieuwe toestel niet zo snel op de markt verschijnt als werd verwacht. Dat heeft in elk geval het gevolg dat er dan langer gewacht moet worden op de levering. Er is als deze geruchten kloppen dan namelijk sprake van een tekort aan de toestellen. Het tekort leidt ertoe dat de vraag zich weer opstapelt. Op het moment van de lancering kan het dan ook maar zo zijn dat er sprake is van een vertraging in de levering van het toestel. Overigens komt het vaker voor dat er op een bepaald model wat langer gewacht moet worden. In het verleden is het bijvoorbeeld wel voorgekomen dat een specifieke kleur heel populair was, waardoor er langer gewacht moest worden op de levering.  Overigens gaat het bij de productieproblemen om de vernieuwde versie van de bestaande iPhone 7 en iPhone 7 plus. Voor het andere nieuwe toestel worden dan vooralsnog geen problemen verwacht met de productie en levering.

Presentatie iPhone 8

De presentatie van de iPhone 8 gaat hoe dan ook plaatsvinden op 12 september. Als de geruchtenmachine niet klopt aangaande de productieproblemen is het gewoon de verwachting dat er op 15 september al een preorder gedaan kan worden en dat de eerste toestellen op 22 september dan geleverd kunnen worden vanuit de Apple Store. De presentatie is altijd een belangrijk moment en het leuke is dat deze door alle liefhebbers en nieuwsgierige mensen naar de nieuwste Apple producten live gevolgd kan worden. Wereldwijd zijn er dan enorm veel mensen die de nieuwste toestellen gepresenteerd zien worden door Apple. Overigens kan net als andere jaren de keuze worden gemaakt om de iPhone 8 los aan te schaffen of in combinatie met een eenjarig of tweejarig abonnement. Bij een abonnement worden de kosten verspreid en vindt er een maandelijkse terugbetaling van het toestel plaats. De abonnementen kunnen naar keuze bij verschillende providers in Nederland worden afgesloten.

Previous post:

Next post: