Gelekte iPhone blijkt een Meizu Pro 6 te zijn

by Robbert on 29/03/2016

Het kan gek lopen, maar de foto van de iPhone 7 die gelekt was, blijkt helemaal geen toestel van Apple te zijn. Het prototype bleek helemaal geen nieuw model iPhone te zijn die over nieuwe antennestrepen zou beschikken, maar is niets meer of minder dan een smartphone van Chinese makelij in de vorm van een Meizu Pro 6.

Meizu Pro 6
Dat op de gelekte foto een Meizu Pro 6 is te zien, is door topman Li Nan van het Chinese merk aangetoond. Het gaat hier wel om een vlaggenschip dat nieuw is en nog niet gepresenteerd is aan de wereld. Het ontwerp van de vermeende iPhone 7 is op de foto aan de onderzijde exact gelijk aan de onderkant van de Meizu Pro 6. Daaruit kan eenvoudig geconcludeerd worden dat de foto van de zogenoemde gelekte iPhone 7 van de handen van een ontwerper afkomstig is. Als er goed naar de foto wordt gekeken, dan lijkt de cameramodule er bijvoorbeeld niet optimaal uit te zien. Het is erg onwaarschijnlijk dat Apple voor een dergelijke oplossing heeft gekozen. Overigens blijft altijd de optie bestaan dat het bedrijf de antennestrepen aan de achterzijde van het toestel laat verdwijnen of zal wijzigen. De G5 van LG is een voorbeeld van een toestel dat voorzien is van plastic antennestrips aan de achterkant en heeft een aluminium behuizing.

mizo

Het is voor Meizu wel interessant dat de afbeelding gezien werd als een gelekte iPhone 7, want zo is het bedrijf wel in de aandacht gekomen. Li Nan heeft overigens wel laten weten enigszins teleurgesteld te zijn dat de liefhebbers van dit merk nu niet meer verrast zullen worden. Het nieuwe over de foto laat maar weer eens zien dat er veel onzin wordt verkondigd over het nieuwe toestel van Apple.

Previous post:

Next post: