Extreem dunne iPhone 7 in concept

by Robbert on 18/08/2015

Er zijn veel mensen die zich een voorstelling kunnen maken van de nieuwe iPhone 7 van Apple die volgend jaar op de markt zal verschijnen. Er zijn echter maar weinig mensen die er echt het fijne van weten en er is weer een andere groep die de moeite neemt om zelf een concept te ontwikkelen van hoe het nieuwe Apple toestel eruit zou moeten zien. Een van de concepten die naar buiten gebracht zijn, betreft een extreem dun toestel. Het is Mesut G. Designs die toe de groep behoort die zelf een concept hebben bedacht, waarvan uiteraard nu nog niet vastgesteld kan worden of het concept zal lijken op het echte ontwerp.

iphone 7 prijs

Top deals!iPhone 6SAanbieder
1. t-mobile120 min | 6000 MB
Gratis bij € 35,00 p/mnd
16GBiphone-iconGSMWEBBEKIJKEN
2. image002Onbeperkt min | 4000 MB
Gratis bij € 41,00 p/mnd
16GBiphone-iconMobiel.nlBEKIJKEN
3. image002Onbeperkt min | 8000 MB
Gratis bij € 42,00 p/mnd
16GBiphone-iconGSMWEBBEKIJKEN
4. image002Onbeperkt min | 400 MB
Gratis bij € 40,00 p/mnd
16GBiphone-iconMobiel.nlBEKIJKEN
5. image002100 min | 1000 MB
Gratis bij € 38,00 p/mnd
16GBiphone-iconTele2BEKIJKEN

Dunne behuizing
De dunne behuizing komt volgens het concept weer terug in het nieuwe toestel dat in 2016 verwacht mag worden. Naar verwachting zal de iPhone 6S overigens een wat dikker uiterlijk krijgen, maar dat zal maar een fractie schelen en wordt veroorzaakt door de toevoeg van Force Touch als de geruchten waar blijken te zijn. In het concept dat door Mesut G. Designs ontwikkeld is, heeft de behuizing maar een dikte van 5 millimeter. Dat is extreem plat en geeft een aparte aanblik als er sprake is van een groot toestel.

Het is niet waarschijnlijk dat het concept van de extreem dunne iPhone 7 ook bewaarheid zal worden, maar het is altijd weer leuk om te ontdekken hoe ontwerpers hun eigen versie van het nieuwe toestel van Apple zien. Overigens zijn er een aantal verwachtingen die wel eens bewaarheid zouden kunnen worden, zoals het aantal megapixels dat bij de camera van het nieuwe toestel zal stijgen. In het concept met de extreem dunne behuizing is er sprake van een camera met 20 megapixels en beslaat het scherm de hele voorzijde van het toestel.

Het is op zich een origineel idee om het toestel zo dun als mogelijk te maken en er een betere camera aan toe te voegen. Het ligt echter zoals gezegd niet voor de hand dat er volgend jaar een toestel verschijnt dat aan de eigenschappen van dit concept voldoet.

Previous post:

Next post: