Extra vroege start productie

by Robbert on 19/05/2016

Het lijkt erop dat de productie van de iPhone 7 die naar verwachting over een aantal maanden in september gepresenteerd wordt extra vroeg van start gaat. Er zou zelfs al sprake zijn van het gestart zijn met de productie van de nieuwe Apple smartphone door Foxconn en Pegatron. Er zijn de laatste tijd wat minder geruchten die de ronde doen over de iPhone 7, maar het is natuurlijk nooit helemaal stil. Zo is er nu het gerucht dat net werd genoemd, waarbij de productie al van start is gegaan. Als er naar voorgaande jaren wordt gekeken, dan is de productie eerder gestart in vergelijking met de reguliere productiestart van nieuwe toestellen.

Drie varianten
Het is natuurlijk leuk om te weten dat er extra vroeg is gestart met de productie van de nieuwe toestellen, maar het is nog interessanter om ook op de hoogte te komen van een ander gerucht. Dat is namelijk dat er geen twee versies op de markt komen, maar dat de nieuwe iPhone in drie verschillende versies op de markt wordt gebracht. De iPhone 7 en de 7 Plus worden dan vergezeld door een 7 Pro. Het zou een verklaring kunnen zijn dat er nu al gestart is met het ontwikkelen van de nieuwe smartphones van Apple en dat er bovendien extra personeel is ingehuurd om de toestellen te maken.

productie apple

Mocht er een iPhone 7 Pro komen, dan is het vooralsnog volledig onduidelijk wat de functionaliteiten ervan zijn. Het zou kunnen zijn dat er sprake zal zijn van en groter scherm, waarbij je kunt denken aan een model dat tussen de iPhone en de iPad is gelegen. Er is al eerder naar buiten gekomen dat er voor wat betreft de nieuwe eigenschappen weinig te verwachten is van de iPhone 7 en het op de markt brengen van een 7 Pro kan dan wellicht net even wat meer geïnteresseerden aantrekken. Met betrekking tot de smartphones die in september 2015 op de markt zijn gebracht, geldt dat er sprake is geweest voor een daling in de verkoop van de toestellen. Om deze dalende lijn weer om te keren, zal er dan ook echt wel wat nieuws moeten komen.

Dubbele camera voor 7 Plus
Er is nog wat nieuws te melden en wel over de 7 Plus versie van Apple, want er wordt verwacht dat er een dubbele camera komt. Dat is bekendgemaakt door Ming-Chi Kuo, die eerder nog liet weten dat er meerdere Plus modellen zouden verschijnen en dat alleen de duurste versie van een dubbele camera zou worden voorzien. De analist die normaal gesproken goed is ingelicht over de ontwikkelingen, heeft deze uitspraak nu teruggetrokken. Daarbij heeft de analist laten weten dat een dubbele camera als een onmisbare functie wordt beschouwd met betrekking tot high-end smartphones. Overigens is gebleken dat er in de markt positief gereageerd is op de komst van de Huawei P9 die over een dubbele camera beschikt. Concurrenten van dit merk zullen er dan ook goed aan doen het voorbeeld

Previous post:

Next post: