Eerste video verschenen

by Robbert on 23/02/2016

Er zijn opnamen vertoond die de nieuwe iPhone 7 zouden laten zien, waarbij het zou gaan om een fabrieksvideo die uit is gelekt. Als de video op waarheid berust, dan zou dat betekent dat het nieuwe toestel geen knop onderaan het scherm heeft. Het filmpje is overigens voor het eerst verschenen op de website QQ en werd daar ontdekt door Mydrivers. Het lijkt erop dat de video is opgenomen in de fabriek van het Chinese bedrijf Foxconn. Dit bedrijf zet de smartphones van Apple in elkaar. Er is in het filmpje te zien dat een medewerker bedrijfskleding draagt met het logo van Foxconn en een toestel vasthoudt dat aan de achterzijde van het logo van Apple is voorzien. Er kan duidelijk gezien worden dat het een exemplaar betreft dat nog niet volledig is afgewerkt, maar er lijkt wel sprake te zijn van een volledige assemblage.

Top deals!iPhone 6SAanbieder
1. t-mobile120 min | 6000 MB
Gratis bij € 35,00 p/mnd
16GBiphone-iconGSMWEBBEKIJKEN
2. image002Onbeperkt min | 4000 MB
Gratis bij € 41,00 p/mnd
16GBiphone-iconMobiel.nlBEKIJKEN
3. image002Onbeperkt min | 8000 MB
Gratis bij € 42,00 p/mnd
16GBiphone-iconGSMWEBBEKIJKEN
4. image002Onbeperkt min | 400 MB
Gratis bij € 40,00 p/mnd
16GBiphone-iconMobiel.nlBEKIJKEN
5. image002100 min | 1000 MB
Gratis bij € 38,00 p/mnd
16GBiphone-iconTele2BEKIJKEN

foxconn

Overige kenmerken
Er kan meer worden opgemerkt aan de hand van de fabrieksvideo, waarbij uiteraard opgemerkt kan worden dat het niet aannemelijk is dat het om een smartphone gaat in de vorm van een productiemodel. Er kan bijvoorbeeld gezien worden dat de positie van de camera gewijzigd is, want die bevindt zich boven het logo van Apple in het midden van de smartphone. Bij eerdere uitvoeringen heeft de camera een positie in de hoek van de smartphone aan de bovenzijde. Verder lijkt er geen sprake te zijn van een uitstekende lens, zoals bij de laatste versies nog wel zo was.

Er gaat een gerucht dat de ingang van de koptelefoon wordt geschrapt bij de iPhone 7, waarbij er overigens wel sprake zou zijn van een Lightning-poort. Deze poort zou dan gebruikt kunnen worden om muziek af te spelen en het apparaat op te laden. Als er goed naar het filmpje wordt gekeken, dan is de bovenzijde niet te zien. Er kan dan ook niet gezegd worden of dit gerucht op basis van het filmpje op waarheid berust.

In de maand september wordt de iPhone 7 verwacht die dan gepresenteerd wordt om gelijk al in een aantal landen beschikbaar te komen. Naast de komst van deze smartphone bestaat het vermoeden dat er wellicht nog eerder dit jaar ruimte is voor een voordelige iPhone die over een klein scherm beschikt. Uit eerdere publicaties die overigens niet bevestigd zijn door Apple geldt dat er dan sprake zou zijn van een toestel dat in april op de markt komt voor een bedrag van ongeveer 450 euro en over een scherm beschikken van 4 inch.

Previous post:

Next post: