256 GB opslag en grotere batterij voor iPhone7 Plus?

by Robbert on 17/02/2016

In september 2016 wordt verwacht dat de iPhone 7 Plus gepresenteerd wordt en uiteraard zijn er meerdere geruchten die de ronde doen over de verschillende eigenschappen van de toekomstige smartphone. Zo gaat het verhaal dat er sprake zou zijn van een grotere batterij. Dat zorgt ervoor dat de capaciteit uitkomt op 3.100 mAh. De nieuwste versie die in september 2015 op de markt is gebracht, beschikt over een batterij die een capaciteit kent van 2.750 mAh. Een ander gerucht dat onlangs is verspreid, is dat het nieuwe te verwachten toestel een opslag krijgt van 256GB.

iPhone-7-Plus

Grotere batterij
Dat er sprake zou zijn van een grotere batterij komt voort uit het nieuws dat door MyDrivers naar buiten is gebracht. Op deze Aziatische website komen vaker geruchten aan de orde en dat is ook nu het geval geweest. De speculaties zouden daarbij gebaseerd zijn op de Aziatische toeleveringsketen.

Er lijken dan ook twee grote verbeteringen aangebracht te worden bij de iPhone 7 Plus, namelijk de batterijduur en de opslag. Het formaat van de smartphone zal overigens niet veranderen en de iPhone 7 krijgt dan ook een scherm van 4,7 inch en de Plus versie wordt uitgerust met een 5,5 inch scherm. Er zijn ook nog andere verwachtingen ten aanzien van de komst van de nieuwe Apple smartphone. Dat is namelijk een nieuwe A-10 processor die zuinig is voor wat betreft de energie.

De grotere opslag van 256GB is overigens alleen van toepassing op de Plus uitvoering van de nieuwste smartphone van Apple en niet op de standaard uitvoering die eveneens in de maand september van 2016 wordt verwacht. De opslag van 256GB is voor een bepaalde groep gebruikers overigens wel ideaal te noemen. Bijvoorbeeld voor degene die de smartphone Plus gaan gebruiken voor fotografie of voor mensen die veel op reis zijn. Met betrekking tot fotografie geldt overigens nog dat er sprake zal zijn van een optische beeldstabilisatie.

iPhone 7 batterij

Previous post:

Next post: