Mobiel.nl

mobielnlMobiel.nl biedt een verscheidenheid aan mobiele oplossingen. Zo heb je de mogelijkheid om smartphones met of zonder abonnement af te sluiten. Daarnaast zijn er abonnementen die standaard met een smartphone aangeboden worden. Verder kun je nog van de mogelijkheid gebruikmaken om voor een sim only abonnement te kiezen. Uiteraard is het zo dat je als klant ook nog de mogelijkheid hebt om deze te verlengen. Als aanvulling op de abonnementen en smartphones biedt Mobiel.nl verder nog een uitgebreid productaanbod met accessoires voor je mobiel. De website is overzichtelijk en je kunt meteen de aanbieding gepresenteerd krijgen waar je naar op zoek bent.

BEKIJKEN

Smartphones met of zonder abonnement

Bij Mobiel.nl kun je als je nog twijfelt om een mobiel te kopen met of zonder abonnement heel eenvoudig inzicht krijgen in bijvoorbeeld de prijzen. Zo is het mogelijk om een selectie te maken van de toestellen op basis van de losse prijs die voor een mobiel moet worden betaald. Daarnaast kun je ook heel eenvoudig op basis van een merk het beschikbare aanbod gepresenteerd krijgen. Ook is er een optie om de nieuwste toestellen te bekijken en kun je bij het maken van een keuze je laten leiden door de beoordeling die eraan is toegekend. Als je de keuze maakt voor een toestel met abonnement dan worden meteen de opties getoond van verschillende providers. Zo kun je het beste aanbod vinden.

Abonnementen met smartphone
Als je al het besluit hebt genomen om een abonnement in combinatie met een smartphone te maken, dan kun je een provider kiezen. Weet je al welk toestel je wilt? Bijvoorbeeld een iPhone 7? In dat geval kun je eerst de smartphone kiezen en daarna een abonnement afsluiten. Overigens is het via Mobiel.nl natuurlijk mogelijk om bij je huidige provider te blijven. Het is dan mogelijk om voor een scherpe prijs je contract te verlengen. Mocht je al een uitstekende telefoon in je bezit hebben en ben je nog niet aan een nieuw toestel toe dan kun je het beste voor een sim only abonnement kiezen.

Sim only
Een sim only abonnement biedt uitkomst op het moment dat je nog een uitstekende smartphone in je bezit hebt. Je betaalt bij sim only uitsluitend voor data, sms en bellen. Het is handig dat Mobiel.nl de mogelijkheid biedt om het overzicht met beschikbare abonnementen op basis van je eigen gebruik te filteren. Zo kun je kiezen voor het aantal minuten, data en maandelijkse kosten. Als dat nog niet genoeg is, wordt de gelegenheid geboden om voor geavanceerde opties te kiezen. Overigens wordt ook direct een overzicht met beschikbare providers geboden waar je een sim only abonnement kunt afsluiten.

Accessoires
Als je een nieuwe smartphone aanschaft, dan is het natuurlijk ook meteen leuk om nieuwe accessoires te kopen die bij je toestel passen. De accessoire worden per categorie aangeboden, maar het is handig om op basis van het merk van de mobiel en de versie ervan het beschikbare aanbod te bekijken. De accessoires variëren van Apple Lightning kabels tot hoesjes.