KPN

kpn-logKPN is een leverancier van telecommunicatie en ICT diensten in de breedste zin van het woord. Deze betrouwbare partij biedt consumenten een breed scala aan mogelijkheden om een mobiel telefoonabonnement af te sluiten in combinatie met de aanschaf van een smartphone. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus wordt uiteraard ook aangeboden. Verder biedt deze provider de mogelijkheid om de keuze voor een sim only abonnement te maken en kan er voor een prepaid oplossing gekozen worden. KPN biedt uiteraard meerdere voordelen en een belangrijk voordeel is dat er altijd 4G voor heel Nederland wordt geboden.

BEKIJKEN

Toesteladvies
Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, maar nog niet helemaal weet welk toestel je voorkeur verdient, dan biedt het toesteladvies uitkomst. Elk mobiel merk heeft verschillende toestellen beschikbaar die uiteraard ook in prijs variëren. Het toesteladvies krijgt bij KPN vorm in het geven van tips voor de beste toestellen. Zo worden er verschillende smartphones besproken en krijg je snel inzicht in de mogelijkheden die de toestellen te bieden hebben.

Smartphone met abonnement

Een groot aantal consumenten maakt de keuze om een smartphone met abonnement aan te schaffen. Dat heeft natuurlijk het voordeel dat je bijvoorbeeld als je de iPhone 7 of iPhone 7 Plus koopt niet in één keer ruim 700, 800, 900 euro of zelfs meer op tafel hoeft te leggen. Afhankelijk van het type toestel betaal je eenmalig een klein instapbedrag en de rest van de abonnementsperiode betaal je telkens iedere maand een deel van het toestel terug. De overige kosten bestaan uit het tarief van de gekozen bundel.

Nu biedt KPN een verscheidenheid aan bundels zodat je altijd met je telefoongebruik en internetgebruik rekening kunt houden. Het is heel gemakkelijk om de opties met elkaar te vergelijken, want het overzicht met de abonnementen biedt meteen duidelijkheid. Zo zie je in een oogopslag wat een bepaalde versie in een specifieke kleur als eenmalige toestelprijs heeft. Ook zie je direct of je bijvoorbeeld onbeperkt kunt bellen en sms-en en wat de databundel is. De totaalprijs per maand wordt eveneens vermeld. Het is ook mogelijk om van een aanbieding te profiteren. Er is een aparte sectie met aanbiedingen beschikbaar die meteen te raadplegen is.

Sim only abonnement
Er is natuurlijk ook een deel van de consumenten die zelf een los toestel koopt en daarbij op zoek gaat naar een passend sim only abonnement. De abonnementen die KPN op dit gebied beschikbaar heeft, bieden in ieder geval het voordeel dat je voordelig kunt bellen en voordelig kunt internetten. Overigens wordt altijd de gelegenheid geboden om te blijven bellen met je eigen nummer. Bij de keuze voor een sim only abonnement betaal je niet voor een toestel, want die heb je dan al in het bezit. Verder biedt KPN de mogelijkheid om voor een prepaid optie te kiezen. Er wordt dan een voordelige simkaart verstrekt zonder dat je vastzit aan een abonnement. Het is mogelijk om een toestel bij KPN aan te schaffen in combinatie met een prepaid telefoons. Deze zijn in het aanbod met prepaid telefoons te vinden.