Gsmwijzer

gsmwijzer-logoGsmwijzer NL is een betrouwbare partner op het gebied van mobiele telefonie en het afsluiten van abonnementen. Iedereen die op zoek is naar een mobiele telefoon met abonnement, zoals een nieuwe iPhone 7 of ander model kan terecht bij deze aanbieder. Er worden niet alleen abonnementen in combinatie met smartphones aangeboden. Zo kan er ook een keuze worden gemaakt voor een goede sim only aanbieding. Er wordt altijd een actueel aanbod gepresenteerd en dat aanbod is overzichtelijk weergegeven. Op die manier krijg je snel inzicht in de actuele aanbiedingen en in de verschillen tussen abonnementen, toestellen en prijzen.

BEKIJKEN

Officiële dealer
Het is natuurlijk altijd belangrijk om met een betrouwbare telefoondealer in zee te gaan. Er kan dan ook gesteld worden dat Gsmwijzer NL betrouwbaar is als officieel dealer. Het bedrijf treedt namelijk als officiële dealer op van de grootste gsm netwerken, waaronder KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Ben, Hi en Hollandsnieuwe. Er zijn altijd een aantal toestellen die op een bepaald moment populair zijn. Dat geldt nu onder meer voor de nieuwste smartphones van Apple, zoals de iPhone 7 en iPhone 7 Plus maar ook voor de nieuwste toestellen van Samsung. Dit zijn dan ook de toppers onder de toppers.

Ook voor contractverlenging
Via Gsmwijzer NL is het ook mogelijk om voor contractverlenging bij de huidige provider te kiezen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe telefoon aan te schaffen, waarbij het huidige nummer bij de eigen provider blijft behouden. Dat is ideaal als je tevreden bent over je huidige provider, maar wel van een voordelige aanbieding in de vorm van een nieuw toestel met nieuw abonnement wilt profiteren.

De providers hanteren verschillende voorwaarden voor contractverlenging en dat varieert vanaf drie maanden voor de einddatum van het contract tot vanaf vier maanden of vanaf zes maanden voor de einddatum van het bestaande abonnement. Bij de keuze voor een andere provider wat ook mogelijk is, zal er geen sprake zijn van contractverlening, maar van een nieuw abonnement bij een nieuwe provider. Overigens is het dan eveneens mogelijk om het huidige telefoonnummer te behouden. Gsmwijzer NL heeft zelfs speciale acties voor nieuwe contracten waarbij het nummer behouden kan blijven worden.

Betalen
Er worden verschillende mogelijkheden geboden om te betalen voor de aanschaf van een los toestel en voor een order in combinatie met een gsm-abonnement. In het bestelformulier worden de verschillende betaalmogelijkheden aangeboden voor een los toestel, zoals betalen onder rembours, betaling per iDeal of indien de bestelling wordt afgehaald met de pin. Het is niet mogelijk om bij deze partij met een creditcard af te rekenen, maar het is wel weer mogelijk om vooruit per bank te betalen.

Bij de keuze voor een toestel in combinatie met een abonnement zijn de betaalopties afhankelijk van het bestelbedrag. Betalen met iDeal kan altijd net als vooruitbetalen per bank. Voor bedragen tot 40 euro geldt dat een eenmalige machtiging ook tot de mogelijkheden behoort en voor hogere bedragen, is rembours weer mogelijk. Het pakket wordt of per koerier via 24uurslevering bezorgd of via PostNL.