Geruchten over de iPhone 7

Er doen allerlei geruchten de ronde over de iPhone 7 en wij houden je daarvan natuurlijk graag op de hoogte. Bijvoorbeeld van de geruchten over het moment van de release van de iPhone 7 en wat de specificaties zullen zijn. Dat er een nieuwe generatie komt, dat is zeker, maar wordt het eerst een iPhone 6s of wordt direct de stap gemaakt naar een iPhone 7?

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn nog niet eens heel lang op de markt, maar zoals gewoonlijk kijkt iedereen alweer uit naar de volgende smartphone van Apple. Overigens zal bij een lancering van de iPhone 7 geen sprake zijn van een zevende smartphone van Apple, want wat dat betreft klopt de nummering niet meer.

iphone 7

De iPhones van Apple worden in drie formaten aangeboden, zoals de iPhone 5c en iPhone 5s met een scherm van 4 inch en de iPhone 6 met een scherm van 4,7 inch en van 5,5 inch. De verwachting is dat Apple bij de lancering van een nieuw model het toestel wellicht in drie formaten beschikbaar zal stellen.

iPhone 6s of iPhone 7?
Er zijn allerlei speculaties en één daarvan heeft betrekking op de naam van de nieuwe smartphone van Apple. Bij het volgen van de bekende weg, zal het nieuwe toestel iPhone 6s worden, maar als daarvan wordt afgestapt, dan ligt de weg direct vrij voor de lancering van de iPhone 7. Dat kan maar zo gebeuren, want Apple is volgens de geruchten al enige jaren aan het overwegen om de ´s´ versie te laten vervallen. Pas als Apple de naam bekendmaakt, is er natuurlijk echt duidelijkheid. Overigens zijn er ook mensen die denken dat het nieuwe toestel de iPhone Air wordt.