Ben

ben-logoBen is een mobiele aanbieder die er voor iedereen is met als elke klant maximaal te profiteren van het budget. Bovendien wordt vol ingezet op de vrijheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. De ingewikkelde telecommunicatiemarkt wordt door Ben voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Het mobiele netwerk van T-Mobile vormt de basis en heeft het best geteste 4G netwerk van het land. Consumenten hebben de keuze tussen het afsluiten van een sim only abonnement of een abonnement met toestel. Daarnaast worden er accessoires aangeboden die online besteld kunnen worden en is er een klantenservice die de klanten graag van dienst is.
BEKIJKEN

Voordelen toestel met abonnement
Er zijn verschillende voordelen om van te profiteren als de keuze voor een toestel met abonnement bij Ben wordt gemaakt. Je kunt namelijk rekening houden met een aantal belangrijke aspecten. Een belangrijk kenmerk en voordeel is natuurlijk dat je kunt rekenen op het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Daarnaast wordt de gelegenheid geboden om maandelijks naar wens gratis de gekozen bundel te wijzigen. Dat zijn al twee voordelen, maar daar houdt het nog niet bij op.

Zo is er bij de aanschaf van een toestel ook nog eens sprake van gratis bezorging. Heb je een nummer dat je wilt houden? Dan kun je altijd rekenen op gratis nummerbehoud. De smartphone die je koopt, heeft natuurlijk een bepaalde prijs. Bij een toestel met abonnement wordt de prijs in maandelijkse delen opgesplitst en betaal je dus iedere maand een deel van de toestelprijs terug. Er worden dan ook tegenwoordig geen termen meer gebruikt als een gratis telefoon bij een abonnement. Uiteindelijk ben jij toch degene die het toestel betaalt. Ben geeft in elk geval duidelijk aan wat de prijs, abonnementsduur en inhoud van de bundel is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Sim only
Een sim only abonnement kun je helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of voor een contractduur van 24 maanden. Vervolgens heb je de gelegenheid om een keuze te maken uit de opties voor het bellen en sms-en. Bijvoorbeeld voor een bepaald aantal minuten of onbeperkt. Dan is er natuurlijk ook nog de internetbundel waarvoor gekozen kan worden of niet, want die optie bestaat namelijk uit. Voor supersnel en stabiel internet via het 4G netwerk wordt een extra prijs in rekening gebracht, waarbij het aan te raden is om eerst te controleren of je telefoon wel geschikt is voor 4G. Een extra bundel kan eveneens nog een optie zijn om toe te voegen aan de sim only bundel. Het nummerbehoud is overigens gratis.

Accessoires
Een smartphone kan tegenwoordig niet meer zonder accessoires, waarbij je onder meer kunt denken aan oortjes, maar ook aan een hoesje of aan een protector voor je beeldscherm. Ben biedt een diversiteit aan accessoires per merk en serie van toestellen aan. Iedere dag worden er weer nieuwe accessoires op de website getoond. Met de accessoires is Ben natuurlijk een complete aanbieder op de mobiele markt en de prijs is bovendien ook nog eens voordelig te noemen.