Belsimpel

belsimpel-logoBelsimpel biedt uitstekende opties op het gebied van mobiele telefonie. Zo kun je heel eenvoudig een abonnement verlengen, maar natuurlijk ook de keuze maken voor een gsm met abonnement of voor de sim only optie kiezen. Verder is er een mogelijkheid voor mobiel prepaid en kun je losse toestellen naar keuze online bestellen. Bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 7 of de nieuwe iPhone 7 Plus. Het assortiment met toestellen en abonnementen is enorm groot en daar komen de accessoires en aanvullende diensten nog eens bij. Alles wordt tegen scherpe prijzen aangeboden en daarmee maakt Belsimpel zeker een onderscheid.
BEKIJKEN

Toestel met abonnement
Het aanschaffen van een toestel met abonnement is vrij eenvoudig bij Belsimpel en bovendien voordel. Je krijgt bij deze optie een nieuwe smartphone en een nieuwe abonnement naar keuze. Het huidige nummer kan overigens zonder problemen naar de nieuwe provider worden meegenomen. Met betrekking tot de provider geldt dat je het eerst een provider kunt kiezen en daarna het gewenste toestel selecteert dat je bij het abonnement wenst te ontvangen.

Je ziet dan ook meteen hoeveel korting er wordt geboden en welke smartphone je bijvoorbeeld zonder bijbetaling kunt ontvangen. Uiteraard zijn de beste providers geselecteerd om een keuze uit te maken, zoals KPN, Simyo, Ben, Vodafone en Tele2. Je kunt overigens gebruikmaken van de keuzehulp bij de optie gsm met abonnement. Zo kun je op het merk filteren en bijvoorbeeld de toestellen van Apple te zien krijgen. Ook de kleur die je wenst, is aan te geven net als dat je het aanbod getoond kunt krijgen dat op voorraad is.

Sim only
Bij sim only kun je via Belsimpel ook gebruikmaken van een handige keuzehulp, waarbij een aantal topabonnementen voor een voordelige prijs worden aangeboden in een top 10 sim only. Bij de keuze voor deze optie is er sprake van een abonnement zonder toestel. Als je al een mobiel hebt, kun je hier gebruik van maken in combinatie met sim only. Daarnaast is er een optie om een nieuwe smartphone van je voorkeur direct te kopen bij Belsimpel en daarnaast de keuze te maken voor een sim only abonnement. Je bent dan in één keer wel een wat groter bedrag krijgt, maar per maand betaal je dan natuurlijk heel weinig. Dat is anders bij de combinatie van een toestel met een abonnement, want dan betaal je gedurende de abonnementsperiode het bedrag van de smartphone in termijnen terug.

Losse smartphone kopen
Een losse smartphone kopen bij Belsimpel biedt meerdere mogelijkheden. Zo heb je dan de keuze tussen prepaid of een sim only abonnement. Uiteraard geldt voor de abonnementen dat je altijd volop keuze hebt tussen het internetgebruik, telefoongebruik en sms-en. Zo kun je altijd een vergelijking maken tussen aanbiedingen van de providers die via Belsimpel te vinden zijn. Het is zeker aan te raden om daar wel even de tijd voor te nemen als je een abonnement afsluit. De abonnementsperiode duurt doorgaans toch een jaar of twee jaar en zolang zit je dan natuurlijk aan de betreffende provider vast.