Abonnement afsluiten met iPhone 7

Een abonnement afsluiten met iPhone 7 is een ideale manier om de nieuwe smartphone op een voordelige manier in het bezit te krijgen. Het is dan zelfs mogelijk om het toestel als het ware gratis te krijgen doordat het bedrag dat je normaal gesproken bij de aankoop kwijt zou zijn nu verwerkt wordt in de maandelijkse kosten. Er zijn talloze providers die je de mogelijkheid bieden om een abonnement af te sluiten in combinatie met een iPhone die je dan krijgt toegezonden. Naast dat deze optie gratis wordt geboden in de vorm van dat je 0 euro moet bijbetalen, is er ook een mogelijkheid zelf een deel van de waarde van het toestel te betalen en een abonnement af te sluiten. Op die manier kun je rekening houden met de hoogte van de maandelijkse kosten.

iphApple iPhone 7 gratis toestel

32GB
4.5 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 2 reviews.

Scherm: 4,7 inch
Camera: 12 megapixel
Abonnement afsluiten met gratis iPhone
 

Abonnement afsluiten met gratis iPhone
De hoogte van de abonnementskosten en de kosten die er per maand worden bijgerekend bij het afsluiten van een abonnement met gratis iPhone variëren. T-Mobile is een voorbeeld van een provider waar je heel voordelig een abonnement kunt afsluiten en gratis het toestel krijgt zonder bijbetaling. Je kunt bij deze provider rekening houden met een bedrag van 39,50 euro per maand en ontvangt dan de iPhone 7 32GB.

Als je dit toestel los koopt zonder abonnement dan betaal je een bedrag vanaf 769 euro. T-Mobile is voor wat betreft het gratis toestel in combinatie met het abonnement wat dat betreft een voordelige provider, maar er zijn er natuurlijk meer om een keuze uit te maken. Het is namelijk ook belangrijk om te weten wat er maandelijks geboden wordt voor de betreffende abonnementsprijs. De beste prijs is dan een aspect waar je op kunt letten, maar dat geldt eveneens voor de inhoud van het abonnement.

iphone-7-black

iphApple iPhone 7 bijbetalen

32GB
4.5 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 2 reviews.

Scherm: 4,7 inch
Camera: 12 megapixel
Abonnement afsluiten en bijbetalen
 

Abonnement afsluiten en bijbetalen
Het is natuurlijk ook mogelijk om een iPhone 7 in combinatie met een abonnement af te sluiten en zelf een deel bij te betalen. Dat heeft namelijk wel als voordeel dat de maandelijkse lasten wat lager uitvallen dan wanneer je ervoor kiest om het toestel als het ware gratis te ontvangen. Er wordt overigens tegenwoordig door de providers wel een onderscheid gemaakt, waarbij er eenmalig een bedrag betaald dient te worden of helemaal niet, maar waarbij de term gratis niet meer wordt gebruikt.

 

Gratis is het namelijk niet, omdat er op de een of andere manier toch een verrekening plaatsvindt van de kosten van de waarde van de iPhone. Tegenwoordig zie je dan ook vaak bij providers de prijs en maandelijkse kosten gesplitst tussen de abonnementskosten en de telefoon zelf. Als je van plan bent om een bedrag bij te betalen dan geldt evengoed dat het handig is om de kosten van de abonnementen met elkaar te vergelijken en ook te controleren wat er daarvoor geboden wordt. Als de ene provider bijvoorbeeld 6GB internet biedt en een andere provider 4GB internet dan kun je met het internetgebruik van je smartphone rekening houden. In ieder geval kun je heel simpel online een iPhone 7 bestellen in combinatie met een abonnement.